Libesti on vajalik mitte ainult suuremaks naudinguks, vaid ka tervise jaoks!

Libesti on vajalik mitte ainult suuremaks naudinguks, vaid ka tervise jaoks!

Kuigi müüt, et libestid on vajalikud vaid juhul, kui mõnel partneritest on probleeme erutumisega, hakkab vähehaaval hääbuma, ostavad paljud endiselt libisemist parandavaid vahendeid suhteliselt aralt. Kõige tähtsam on mõista, et libestid on suurepärane vahend suurema naudingu kogemiseks ja võib-olla isegi enda keha tundma õppimiseks. Neid soovitatakse mitte ainult naistele, kes ei suuda piisavalt märjaks minna, vaid paaridele, kes soovivad kogeda rohkem naudingut ilma mingite spetsiaalsete mänguasjadeta. Libestid saavad seda pakkuda, seepärast on ehk aeg need järele proovida ja mitmekesistada enda voodimängusid?

Libestite valik

Kuna libestid on väga erinevad, tasuks kõigepealt tutvuda nende valikuga, et oleks lihtsam otsustada, millist valida. Turult võib leida järgmisi libesteid:

  • Veepõhised libestid. Looduslikul alusel loodud libestid, mis sobivad suurepäraselt nii rasedatele kui ka menopausi kogenud naistele. Ei oma mingit kõrvaltoimet, sobivad suurepäraselt kasutamiseks koos kondoomidega.
  • Silikoonipõhised libestid. Sobivad suurepäraselt kasutamiseks, kui kallim on vees, aitavad parandada libisemist, pakuvad rohkem naudingut, taastavad tupe alanenud pH taset.
  • Õlipõhised libestid. Kõige enam soovitatakse massaaži jaoks, aitavad pehmendada nahka, kogeda rohkem naudingut ja kergemini lõõgastuda.

Valu võib suguakti ajal tekkida väga erinevatel põhjustel. Kõige tähtsam on, et selle ebameeldiva ärrituse lahendus on väga lihtne ja selle vastase vahendi saab osta samadest kauplemiskohtadest, kus müüakse kaitsevahendeid.

Miks on libesti vajalik?

Vajadus libesti järele võib tekkida väga erinevatel põhjustel. Kui ühtedel naistel võib olla terviseprobleeme, siis teised lihtsalt erutuvad raskemini ja see on nende loomulik seisund. Seega ei ole libesti kasutamine kindlasti mingi häbiväärne nähtus. Vastupidi. Hariliku, ebameeldivat ärritust leevendava vahendina tuleks seda kindlasti kasutada.

  • Libestit võib minna vaja raseduse või imetamise ajal, kuna hormoonid muudavad ka niiskustasakaalu. 
  • Mõningatel juhtudel muutuvad need vahendid vajalikuks ka rasestumisvastaste tablettide kasutamisel. Just seepärast ongi kondoomid rohkem soovitatavad, et neil ei ole mingeid kõrvaltoimeid.
  • Niiskus võib väheneda ka teatud ravimite, näiteks väga intensiivsete allergiavastaste ravimite või antidepressantide kasutamisel.
  • Väga sage nähtus on stressist või ärevusest vähenenud niiskus.

On ka palju muid põhjuseid, mille puhul on libestite kasutamine väga hea lahendus. Täpsemini aitavad need kõrvaldada ebameeldiva tulemuse. Kuid siiski tuleks selgitada välja, mis on vähese niiskuse põhjuseks.

Kuidas tõsta erutust?

Arvatakse, et erektsiooniprobleemid on ainult meestel, kuid see ei ole tõsi, kuna ka naisel võib olla raske erutuda. Muidugi ei sega antud juhul nõrk erutus või selle puudumine suguakti läbiviimist, kuid tavaliselt kogevad naised seoses kuivusega ebamugavustunnet, mõnel juhul isegi valu.

Väga tihti on vähese erutuse põhjuseks stress, halb toitumine, vähene kehaline aktiivsus ja muud sarnased probleemid, mille all kannatavad paljud naised. Seni, kuni püütakse leida keerulisi põhjuseid, on need siinsamas kõrval. Tuleb lihtsalt veidi uurida enda igapäeva. Seda enam, et seoses vähese erutuvusega tekib rohkemgi probleeme, nagu näiteks muutuv kehakaal, nõrgad küüned, juuksed jms. Seega, kui parandada elukvaliteeti, kaovad ka need kõrvalnähud.

Samas kaebavad naised peale sünnitamist või menopausi ajal tihti liiga kuiva tupe üle. Sellisel juhul tuleb mitte ainult kasutada libestit, vaid pöörduda ka arsti poole, kes võib kirjutada välja hormoonravimeid ja aidata nii organismil naasta normaalsesse rütmi.

Libestid on suurepärased abivahendid, mis võivad aidata kogeda rohkem naudingut!